اولین نشست هماندیشی اساتید مشاور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با محوریت بررسی و ترویج مبانی فرهنگ اسلامی ایرانی در بین دانشجویان دانشگاه برگزار شد.
اولین نشست هماندیشی اساتید مشاور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با محوریت بررسی و ترویج مبانی فرهنگ اسلامی ایرانی در بین دانشجویان دانشگاه برگزار شد.
به گزارش وب دا یاسوج؛ اولین جلسه هماندیشی اساتید مشاور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با حضور دکتر سید ابوالقاسم هادی نیا معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین مسعود داستار، رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و دکتر عباسعلی ابراهیمی مهر مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه، روز چهارشنبه 6 مرداد در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
این جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و تفسیر آیات قرائت شده توسط حجت الاسلام والمسلمین داستار شروع شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی در این جلسه ضمن تبریک عید غدیر خم و نیز کلیاتی پیرامون فرهنگ و متولیان فرهنگ، به تفاوت نگرش های فرهنگی و اعتقادی در نسل جوان و مدیران امروزی اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد مدیران و نسل قدیمی تر بتوانند با درک درست و همراهی با جوانان، آنها را در مسیر درست هدایت کنند.
دکتر هادی نیا افزود: معاونت فرهنگی و دانشجویی با به کارگیری مدیران جوان و علاقه مند سعی کرد تعامل خوبی با دانشجویان داشته باشد و با همراهی و کمک سایر نهادهای دانشگاه به ویژه دفتر نهاد مقام معظم رهبری فعالیت های فرهنگی خوبی انجام گرفت، هر چند علی رغم تلاش های انجام شده هنوز جای کار بسیار دارد.
وی در ادامه با اشاره به آیین نامه ارتقا اساتید ، بر لزوم استفاده از اساتید مشاور فرهنگی و ایجاد اتاق فکر فرهنگی برای کمک به اجرای برنامه های دانشگاه و خدمت به دانشجویان تاکید کرد.
در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین داستار ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با تبریک عید سعید غدیر خم و ولایت مولا علی (ع ) و تشکر به خاطر تشکیل جلسه، به وجود رابطین فرهنگی دفتر نهاد در بیمارستان ها و دانشکده ها و نیز کارگروه فرهنگی پردیس اشاره کرد و اظهار داشت: همگان باید با بستر سازی مناسب امکان رشد و اشاعه مبانی دینی و فرهنگی را در بین دانشجویان فراهم سازیم.
در این جلسه سایر اساتید دعوت شده مباحثی از جمله لزوم ارتباط موثر با دانشجویان، رشد مسائل فرهنگی، تعهد، اخلاق و هنر زندگی در کنار تخصص، الگوی اخلاقی بودن استادان برای دانشجویان، شاگردپروی، ترویج فرهنگ ملی و اصیل ایرانی در کنار فرهنگ اسلامی، لزوم تربیت اساتید فرهنگی و استفاده از اساتید بیشتر برای ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی و نیز پیش بینی پشتوانه های مالی برای انجام کارهای فرهنگی مطرح نمودند.